Skip to main content
Kundcase
Sveriges Cytodiagnostiker
Kvinna som arbetar i labbet med ett mikroskop

Ny hemsida i WordPress | 16 sidor

Vårt uppdrag

Sveriges Cytodiagnostiker var i behov av en ny hemsida och det skulle vara enkelt att uppdatera texter och bilder själv. Bland önskemålen fanns även att den skulle vara mobilanpassad, ljus och modern, informativ samt innehålla ett nyhetsflöde som de kunde uppdatera med jämna mellanrum. Hemsidan är byggd i WordPress och Sveriges Cytodiagnostiker önskade även service av hemsidan efter lansering, det vill säga hjälp med uppdatering av WordPress och diverse säkerhetsuppdateringar som kommer varje månad.

Om Sveriges Cytodiagnostiker

Sveriges Cytodiagnostiker organiserar cytodiagnostiker över hela landet. De är en professionsförening och finns till för dig som är cytodiagnostiker och som är eller har varit verksam inom klinisk cytologi. Sveriges Cytodiagnostiker jobbar bland annat med att driva samhällspolitiska frågor, samt att synliggöra och stärka professionens ställning i yrkeslivet.

Besök webbplatsen

#339999

#696cb8

#2d2e48

Uppsättning av digitala enheter som visar ett kundcase av en hemsida som är responsiv

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.