Skip to main content
Kundcase
Asbestprov.se

Ny hemsida i WordPress | One-pager

Vårt uppdrag

Evema Miljö & Kemi AB önskade göra en landningssida för en domän som de registrerat. Då asbestprover är en stor del av deras verksamhet skulle webbplatsen både ge tydlig information samt även ranka högt på Google. Tanken är att besökare på ett lätt sätt ska hitta information om asbestprover men även enkelt kunna skicka in en intresseanmälan. I dagsläget rankar asbestprov.se som nummer ett för ett flertal utvalda sökord på Google.

Om Evema Miljö & Kemi AB

Evema är ett familjeägt kunskapsföretag inom området Analys, Miljö- och Kemi. De analyserar asbestprover till såväl privatpersoner som företag. Företagets kontor och laboratorium finns i Täby, strax utanför Stockholm, och startades 1994 av Eva-Marie Nydahl.

Besök webbplatsen

#0c7d9c

#fc634a

#f6f6f6

White Laptop Mockup

Är du intresserad av en ny hemsida? Kontakta oss gärna!

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.