Skip to main content
Kundcase
Qvinna
Fem kvinnor som jobbar med qvinna.se ler in mot kameran.

Ny hemsida i WordPress | 10 sidor

Vårt uppdrag

Qvinna är ett nystartat företag som behövde en ny hemsida i WordPress. Deras kravspecifikation innehöll bl.a. att hemsidan skulle vara snabb, modern och enkel att administrera efter lansering. Förutom detta önskade de även att webbplatsen skulle innehålla exempelvis blogg eller nyhetsflöde, kontaktformulär samt att vissa designelement från deras grafiska manual skulle implementeras på webbsidorna. Hemsidan byggdes i WordPress och innehöll vid lansering 10 sidor.

Om Qvinna

Qvinna erbjuder flera tjänster inom områden som mensvärk, sköldkörtelproblem, PMS, PCOS, trötthet och låg sexlust. De erbjuder bland annat coaching för bättre hormonell hälsa och två olika föreläsningar med inriktning mot företag eller föreningar. Det finns också ett flertal artiklar, inom nämnda områden, att läsa på deras hemsida.

Besök webbplatsen

#4e3784

#689d9d

#f69186

En Macbook visar upp en hemsida gjord i WordPress.

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.