Skip to main content
Kundcase
Måltidsfabriken
Skåpbil kör i snabb fart för att transportera varor

Ny hemsida i WordPress | One-pager

Vårt uppdrag

Måltidsfabrikens hemsidan var utdaterad och behövde antingen fräschas upp eller bytas ut helt. Vi förordade att bygga en helt ny hemsida i WordPress och därmed få en bra grund och kunna anpassa hemsidan bättre till mobil och surfplatta än innan. Valet föll på en lite större one-pager som innehåller bland annat video, tjänster, tidslinjeelement och en interaktiv karta. Förutom byggandet av hemsidan i WordPress assisterade vi även i val av  bilder. Förutom krav på modern och informativ hemsida så skulle det även vara enkelt att boka tjänsten ”Expressleverans” vilket vi löste genom att ha en knapp längst upp som skiljer sig från övriga menyn och som enkelt leder ner till sektionen för att boka leveransen.

Om Måltidsfabriken

Måltidsfabriken erbjuder skräddarsydda och hållbara servicelösningar. De kompletterar sina kunders verksamheter genom ett nära samarbete och en hög servicenivå för att fullgöra hela leveranskedjan. Måltidsfabriken grundades 2016 och specialiserar sig då främst inom måltidsservice. Genom åren breddar de sitt tjänsteerbjudande genom att bedriva måltidstransporter externt. Stort fokus läggs på digitalisering och uppbyggnad av rutiner samt förstärkning av kompetensen inom bolaget gällande logistik och samordnad varudistribution för att kunna fortsätta tillväxtresan.

Besök webbplatsen

#ef4d48

#ffefef

#318fff

En vit laptop som visar exempel på ett kundcase i form av en ny hemsida

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.