Skip to main content
Kundcase
Livslinjen Terapi & Konsult
En liten tjej sträcker ut armarna i luften och låtsas vara en pilot. Flygplan flyger i bakgrunden.

Ny hemsida i WordPress | 16 sidor

Vårt uppdrag

Livslinjens hemsida hade tyvärr blivit hackad och utsatt för diverse attacker och därför kom vi fram till att bästa sättet var att bygga en helt ny hemsida istället för att försöka rädda den befintliga som ändå var något utdaterad. Önskemål var en modern hemsida som framförallt var informativ och beskrev vilka tjänster som Livslinjen erbjuder. Hemsidan är mobilanpassad och livslinjen önskade även serviceavtal på uppdateringar efter lansering.

Om Livslinjen Terapi & Konsult

Livslinjen Terapi och Konsult AB är ett litet företag med stora resurser som har funnits sedan år 2000 och har under åren arbetat med en rad olika statliga verk, landsting, företag och privatpersoner i frågor rörande samtalsterapi, handledning, chefscoachning, rådgivning, familjearbete med parsamtal, behandling, utbildningar och coachning. Ericson, Svenska Kyrkan, Landstinget, Bankhälsan, Haninge kommun, Täby kommun, Rättspsykiatrin, Solna stad, Attendo, Carema, Coor service management är några av våra större kunder.

Besök webbplatsen

#1fb9b9

#c0eaea

#141414

Uppsättning av digitala enheter som visar ett kundcase av en hemsida som är responsiv

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.