Skip to main content
Kundcase
Laisings
Sju ballerinor uppträder på Laisings dansshow.

Ny hemsida i WordPress | +30 sidor

Vårt uppdrag

Laisings dansskola kontaktade oss då deras hemsida började bli lite gammalmodig och de önskade därför en ny modernare hemsida där man enkelt kunde informera sina kunder om nyheter, shower m.m. Laisings har mycket innehåll och webbplatsen skapades med över 30 webbsidor. Den innehåller bl.a. nyhetsflöde, bokningssida, 20-tal landningssidor för olika dansstilar samt en integration med Instagram. Vi skapade även en sida innehållandes alla anställda på Laisings och ett bildgalleri från deras färgsprakande shower. Förutom en modern och informativ webbplats var det även ett krav att sidan skulle vara lätt att redigera.

Om Laisings

Laisings är en dansskola belägen i Täby strax utanför Stockholm. Dansskolan är certifierad av Sveriges Dansorganisation. Med fem studios, över 140 klasser per vecka och möjlighet att gå dans-, disco- eller balettlinjen, strävar de efter att främja dansglädje och kvalitativ undervisning. Oavsett om dans är din hobby eller passion, välkommen att utvecklas med Laisings.

Besök webbplatsen

#1ca9c9

#ffbccd

#161616

Vit laptop som visar upp kundcase på ny hemsida för laisings.se

Superproffsig, bra att förklara för oss och snabb hjälp för att få vår hemsida tydlig och kundvänlig!

Laisings Dansinstitutlaisings.se

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.