Skip to main content
Kundcase
Holm & Holm Byggteknik
Höga arkitektritade kontorshus, foto taget från grodperspektiv

Ny hemsida i WordPress | One-pager

Vårt uppdrag

Holm & Holm Byggteknik är ett relativt nystartat företag som var i behov av en hemsida. Önskemål var bland annat att hemsidan skulle vara modern, enkel och snabb. Efter några avstämningar kom vi fram till att en så kallad one-pager skulle passa utmärkt till företaget. Vi byggde hemsidan i WordPress, tog fram passande bilder samt färger och satte upp grundläggande sökmotoroptimering (SEO). Resultatet blev en informativ och snabb hemsida som vi tycker ger en bra bild av företaget och dess tjänster.

Om Holm & Holm Byggteknik

Holm & Holm Byggteknik erbjuder flera olika tjänster inom byggteknik och bygglovsritningar. Du kan bland annat få hjälp med hela din bygglovsprocess med fackmannamässigt utförda ritningar, energiberäkning och brandskyddsbeskrivning. Här nedanför hittar du en länk där du läsa mer om företaget, se priser samt kontaktinformation.

Besök webbplatsen

#2c4e76

#ff5149

#212121

Jättebra och snabb service. Proffsigt bemötande.

Daniel HolmHolm & Holm Byggteknik AB

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.