Skip to main content
Kundcase
i3 Entreprenad

Ny hemsida i WordPress | 7 sidor

Vårt uppdrag

I3 Entreprenad är en byggentreprenör som arbetar mot både privatperson och företag. Firman var en sammanslagning av flera företag och behövde då en ny hemsida. Hemsidan ska framförallt vara informativ och det skulle vara enkelt att hitta kontaktuppgifter som telefonnummer, epost och vart kontoret är beläget. De ville även visa vilka olika tjänster som de erbjuder marknaden.

Om i3 Entreprenad

i3 Entreprenad AB är en byggentreprenör som arbetar med helhetslösningar för såväl bolag som privatpersoner. Med anledning av att de är en helhetslösning så är projektledning, arbetsledning och utförande deras tre ben.

Besök webbplatsen

#6ecbb8

#3a3a3a

#f6f6f6

White Laptop Mockup

Är du intresserad av en ny hemsida? Kontakta oss!

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.