Skip to main content
Kundcase
Brunmåla Hästklinik
En brun häst i solnedgång

Ny hemsida i WordPress | 16 sidor

Vårt uppdrag

Brunmåla Hästklinik är en trogen kund till oss och vi har förnyat deras hemsida vid två tillfällen senaste 10 åren. Nuvarande version innehåller cirka 15 innehållssidor och flera bokningsformulär. Designen är luftig och informativ, det ska vara enkelt att hitta kontaktuppgifter och boka en tid. Vi implementerade också Google Maps och Instagram-integrationer på hemsidan samt hjälpte till att hitta passande bilder.

Om Brunmåla Hästklinik

Brunmåla grundades 1994 av familjen Brunstedt och sedan dess har många hovar trampat på markerna. Stallet och anläggningen, som idag har 20 boxar, blev snabbt en naturlig samlingsplats, och vi har haft förmånen att få ta hand om många duktiga hästar och ryttare i våra inackorderingsstall. Du hittar Brunmåla i Täby utanför Stockholm. På gården finns, förutom kliniken, ett stall, ridhus och en stor utebana.

Besök webbplatsen

#ff6900

#202d33

#f6f6f6

Tre olika enheter med olika skärmstorlek, visar exempel på responsiv design och hur hemsidan visas på dator, surfplatta och mobiltelefon

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.