Skip to main content
Kundcase
Nya Hamnkrogen

Ny hemsida i WordPress | One-pager

Vårt uppdrag

Nya hamnkrogen i Hjo behövde en ny hemsida då den nuvarande dels var utdaterad designmässigt men även för att den inte var mobilanpassad. De önskade att nya hemsidan skulle vara enklare och modernare i designen. Vi skapade därför en så kallad one-pager sida som innehöll information om restaurangen samt även en meny, recensioner och ett bildgalleri.

Om Nya Hamnkrogen i Hjo

Nya Hamnkrogen i Hjo gör grund för sitt namn, med sitt fantastiska läge i Hjo-hamnen. Restaurangen ägs och drivs av Eugenie och Christian Laveryd som en familjerestaurang. De tog över hamnkrogen i april 2020. Varmt välkomna på ett besök!

Besök webbplatsen

#3452ff

#000000

#ed2625

Vi är supernöjda med att ha anlitat Digit 4 för att lösa vår hemsida , Proffsigt service & snabb lösning med bra kvalité. De är väldigt flexibla & löser det mesta . Kan inte mer än varmt rekommendera.

Nya Hamnkrogen i HjoEugenie Laveryd

Är du intresserad av en ny hemsida?

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.