Skip to main content
Kundcase
HPH Consultants

Ny hemsida i WordPress | 6 sidor

Vårt uppdrag

HPH Consultants var i akut behov av en ny hemsida. Vi utgick från Bas-paketet och skapade en inom några veckor en hemsida som var snabb, modern och på engelska. Vi bistod även med att leta nya bilder till hemsidan samt redigerade vissa befintliga. Hemsidan är byggd i WordPress, innehåller 6 sidor och inkluderar även rörlig bild.

Om HPH Consultants

HPH Consultants grundades 2015 och är en global leverantör av rekryteringslösningar. De kan tillhandahålla resurser inom telekom- och IT-branschen och har en pool av personer inom områden som programledare, projektledare, ingenjörer, utvecklare och många fler områden.

Besök webbplatsen

#0e76bc

#151519

#bbbbbb

En vit Macbook visar upp en hemsida gjord i WordPress.

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.