Skip to main content
Kundcase
Skylttorget
En större vepa hänger ner från taket i en ljusgård mellan två tegelbyggnader

Ny hemsida i WordPress | 20 sidor

Vårt uppdrag

Skylttorget ville förnya sin hemsida och göra den mer modern och mobilanpassad. Förutom detta ville dom även på ett tydligt sätt visa sina tjänster och erbjudande samt i viss utsträckning optimera för SEO. Vi byggde som vanligt hemsidan i WordPress och strukturerade upp den så att vi lyfte fram dom tre viktigaste tjänsterna på egna webbsidor. Vi placerade ut tydliga CTA’er (call to action) med avsikt att besökaren väldigt enkelt hittar till tjänsterna eller kontaktuppgifter. Vi utförde även bildbehandling samt la in ett flertal bildgallerier och referensprojekt.

Om Skylttorget

Skylttorget representerar en komplett leverantör inom skyltbranschen med en passion för skyltar, vepor och visuell kommunikation. De är specialister på både inomhusskyltning och utomhusskyltning och personalen har en gedigen erfarenhet inom branschen. Skylttorget har följt utvecklingen ända från tiden med neonskyltar och lysrörskyltar till dagens avancerade teknologi där de skapar imponerande miljöer där det digitala samverkar med den analoga världen. Vårt arbete sträcker sig inte bara över Sverige utan omfattar hela Norden, tack vare vårt omfattande nätverk av samarbetspartners.

Besök webbplatsen

#009999

#36454f

#00cccc

Vit laptop som visar upp kundcase på ny hemsida för skylttorget.se

Vi såg direkt resultat då många förfrågningar numera kommer just via hemsidan. Hemsidan är numera modern men samtidigt informativ, exakt vad vi var ute efter.

SkylttorgetMaria Sandberg

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.