Skip to main content
Digit 4 Consulting

WordPressbyrå i Stockholm – vi bygger er nya hemsida i WordPress

Digit 4 Consulting är en liten personlig webbyrå i Stockholm och vi har varit verksamma sedan 2009. Enda sedan vi startade företaget har vi varit inriktade på att bygga nya hemsidor i WordPress. På den här sidan kan du läsa lite mer om WordPress CMS och även vilka tjänster vi erbjuder när det kommer till nya och befintliga hemsidor i WordPress.

Ny hemsida i WordPress

Vi bygger alltid nya hemsidor i WordPress och det är vad vi specialiserat oss på sedan många år tillbaka. Alla hemsidor byggs med responsiv design, det vill säga mobilvänlig design och efter att hemsidan är klar är det enkelt att själv redigera text och bild utan att behöva kunna det minsta om HTML eller annan kod. Vi erbjuder även ett flertal andra tjänster som du kan läsa om längre ner på sidan.

Övriga tjänster

Förutom nya hemsidor erbjuder vi också en rad andra tjänster för befintliga webbplatser, vilka har WordPress som plattform. Vi hjälper t.ex. gärna till med redigering av texter och bilder eller uppdaterar och förnyar er hemsidas design. En annan populär tjänst är att vi bygger nya så kallade landningssidor som kan locka till sig fler besökare till er hemsida, vilket i sin tur kan generera fler kunder och ökad försäljning.

WordPress CMS

WordPress är den populäraste och kanske mest välkända plattformen för webbplatser idag. Cirka 60 miljoner webbplatser världen över använder WordPress, det är över 30% av alla hemsidor på nätet. Allt från egna bloggar till några av världens största webbplatser har valt WordPress. Vi är en WordPressbyrå med lång erfarenhet av att skapa snabba, moderna, mobilanpassade hemsidor i WordPress.

Två mobiltelefoner ligger på ett bord och visar upp två hemsidor

Våra tjänster – WordPressbyrå i Stockholm

1

Ny hemsida i WordPress

Vi bygger moderna hemsidor till bra priser och vänder oss framförallt till företag och föreningar. Vi skapar alla våra hemsidor i WordPress och utgår från professionella och välrenommerade teman som grund. Behöver ert företag en ny hemsida? Här hittar du mer information om vad som ingår i vår tjänst ’Ny hemsida’ samt hur vår enkla process går till.
2

Uppdatering av texter & bilder

Vi hjälper dig att redigera texter och bilder på er befintliga hemsida. Självklart hjälper vi även till att att ändra layouten på sidan eller lägger till element som bildspel etc. om ni önskar det.
3

Ny design på befintlig hemsida

Om er hemsida inte är alltför gammal kan det ibland löna sig att förnya befintlig design istället för att bygga en helt ny hemsida. Detta beror helt på vilket WordPress-tema man valt och om hemsidan är mer eller mindre låst till en viss design eller öppen. Vi hjälper er att undersöka vilket som är bäst för just er hemsida.
4

Serviceavtal hemsida i WordPress

En väldigt viktig sak när man har sin hemsida på WordPress plattform är att regelbundet uppdatera sin webbplats med olika funktions- och säkerhetsuppdateringar. Varje vecka kommer nya releaser av antingen WordPress självt eller av WordPress-tilläggen (plugins). Dessutom brukar WordPress-temat uppdateras minst en gång i månaden. Om man inte vill göra uppdateringarna själv eller om man tycker det är för svårt så hjälper vi er gärna med detta och erbjuder flera prisvärda servicepaket för att hålla hemsidan aktuell och säker.
5

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper er att optimera er hemsida med hjälp av sökmotoroptimering eller SEO som det ofta förkortas. Man kan lägga hur mycket eller lite tid som helst på att optimera hemsidan och vi förordar att man åtminstone gör en del optimering för att kunna konkurrera i sökresultaten på Google.
Läs mer om våra tjänster

Skicka oss ett meddelande

Är ni i behov av en ny hemsida till företaget? Alternativt kanske önskar att förnya eller bygga ut er nuvarande webbplats? Kontakta oss gärna oavsett vilken förändring ni önskar få till så försöker vi hjälpa er på vägen. Skicka ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.

  Varför välja WordPress för din nästa hemsida?

  WordPress har cementerat sin position som en ledande plattform för webbutveckling och med goda skäl. Med över 40% av alla webbplatser på internet som använder WordPress, är det en pålitlig och mångsidig lösning för alla typer av webbprojekt. Som en WordPressbyrå baserad i Stockholm, är vi stolta över att erbjuda våra tjänster till företag och organisationer över hela landet. Här är några skäl varför du bör överväga att skapa din nya hemsida i WordPress:

  1. Enkel användning och hantering: WordPress är känt för sin användarvänlighet och enkelhet att hantera. Med dess intuitiva gränssnitt kan även nybörjare skapa och uppdatera innehåll utan behov av teknisk kunskap. Det gör det till ett idealiskt val för företag som vill ha full kontroll över sin webbplats utan att behöva anlita en webbutvecklare för varje ändring. Vi inkluderar även ett premiumtillägg som är ’drag-and-drop’ vänligt och mycket enkelt att använda.
  2. Stor flexibilitet och anpassningsbarhet: Med tusentals teman och plugins tillgängliga kan WordPress anpassas till nästan alla behov och önskemål. Oavsett om du driver en e-handel, en blogg eller en företagswebbplats, finns det verktyg och funktioner som kan skräddarsys för att passa just dina specifika önskemål, krav och mål.
  3. Säkerhet och tillförlitlighet: WordPress har ett dedikerat team som arbetar kontinuerligt med att förbättra plattformens säkerhet och stabilitet. Med regelbundna uppdateringar och säkerhetspatchar kan du vara trygg i vetskapen om att din webbplats är skyddad mot potentiella hot och sårbarheter. Det viktiga här är att komma ihåg att faktiskt implementera uppdateringarna. Här erbjuder vi prisvärda serviceavtal för de kunder som inte önskar eller kan utföra detta regelbundet själva. Man bör uppdatera minst en gång per månad.
  4. SEO-vänlig struktur: WordPress har en inbyggd SEO-vänlig struktur som gör det enkelt att optimera webbplatsen för sökmotorer. Med rätt plugins och inställningar kan du förbättra din webbplats synlighet och öka din ranking i sökresultaten, vilket leder till mer trafik och potentiellt fler kunder. Detta är också en tjänst som vi erbjuder att hjälpa till med då det inte alltid är helt enkelt, eller tar åtminstone en del tid att läsa på om innan. Kontakta oss gärna om ni önskar hjälp med SEO optimering.
  5. Kontinuerlig utveckling och support: Som en öppen källkod-plattform är WordPress ständigt under utveckling med nya funktioner och förbättringar. Dessutom finns det ett stort community av användare och utvecklare som erbjuder support och vägledning, vilket gör det till ett hållbart val för långsiktig tillväxt och framgång online. Är man inte intresserad av detta så går det självklart bra att kontakta oss så hjälper vi dig bäst vi kan.

  Sammanfattning

  Med dess användarvänlighet, flexibilitet, säkerhet och SEO-fördelar är WordPress en stark kandidat för alla som letar efter en pålitlig och effektiv plattform för sin nästa webbplats. Som en specialiserad WordPressbyrå i Stockholm är vi här för att hjälpa dig att dra nytta av alla fördelar som WordPress har att erbjuda och skapa en imponerande och framgångsrik webbplats för ditt företag eller organisation. Även om vi är baserade i Stockholm så jobbar vi över hela landet och har många kunder utanför Stockholmsregionen.

  Kontakta oss idag för att komma igång med din nya WordPress-hemsida och ta din närvaro online till nästa nivå!

  Se utvalda kundcase

  Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

  Professionell WordPressbyrå i Stockholm

  Välkommen till Digit 4 Consulting – din professionella partner för att skapa imponerande hemsidor i WordPress. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi företag och organisationer att bygga en stark onlinenärvaro genom profesionella webblösningar av hög kvalitet.

  Vad är egentligen en WordPressbyrå?

  Det enkla svaret är att en WordPressbyrå är ett företag eller en organisation som specialiserar sig på att skapa och hantera webbplatser som använder WordPress som plattform.

  Vad gör en WordPressbyrå?

  En WordPressbyrå erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive webbdesign, innehållshantering, sökmotoroptimering (SEO) och teknisk support. Genom att kombinera expertis inom webbutveckling och WordPress-plattformen kan en WordPressbyrå hjälpa företag och organisationer att skapa professionella och användarvänliga webbplatser. Oavsett om det handlar om att skapa en helt ny webbplats från grunden eller att uppdatera en befintlig webbplats för att förbättra prestanda och funktionalitet, kan vi erbjuda lösningar som passar just er.

  Skapa en modern och snygg hemsida i WordPress via vår webbyrå i Stockholm

  Som specialiserad WordPressbyrå i Stockholm inriktar vi oss på att skapa unika och användarvänliga hemsidor i WordPress som speglar ditt företags identitet och erbjuder en enastående användarupplevelse. Tillsammans med dig analyserar vi dina behov och mål för att leverera en lösning som möter och överträffar dina förväntningar.

  Hemsidor i WordPress – vi utgår från Stockholm men jobbar över hela landet

  Vi förstår vikten av att ha en professionell och tilltalande webbplats för att locka och behålla kunder online. Med vår expertis inom WordPress webbutveckling och design hjälper vi företag över hela landet att skapa en imponerande närvaro online som genererar resultat och driver tillväxt. Kontakta oss idag för att komma igång med din nya hemsida i WordPress och ta ditt företag till nästa nivå!

  Close Menu

  Om oss

  Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.