Skip to main content
Serviceavtal, Hemsida

Vi erbjuder prisvärda serviceavtal för support och uppdatering av hemsidan i WordPress

Här berättar vi kortfattat om varför du regelbundet bör uppdatera din hemsida samt vilka fördelar detta ger.

Det främsta skälet är för att hålla hemsidan uppdaterad och säker mot diverse attacker så som malware och virus. Vi har haft flera företag vars webbplats blivit ”kapad” och som då resulterat i temporär avstängning från webbhotellets sida, det vill säga hemsidan läggs offline. Anledningen till att det kommit in oönskad kod är i princip alltid att man missat att utföra säkerhetsuppdateringarna.

Förutom av säkerhetsskäl finns det många andra fördelar med att utföra uppdateringarna av hemsidan kontinuerligt. Bland annat får du utökad funktionalitet med nya releaser, det kan vara nya funktioner men även förbättringar av befintliga som gör att hemsidan blir snabbare. Som extra bonus tenderar sökmotorer som Google att premiera webbplatser som är uppdaterade, snabba och säkra, det vill säga du hamnar högre i sökresultaten med en uppdaterad och säker webbplats.

Vad kan hända om du inte uppdaterar hemsidan med de senaste funktions- och säkerhetsuppdateringarna?

Varje månad kommer nya uppdateringar av hemsidan för både WordPress, flera av tilläggen samt för WordPress-temat, om man inte implementerar dessa löper man givetvis en risk att hemsidan så småningom blir utsatt för någon typ av malware (skadlig programvara), virus eller t ex cross-site scripting. Det som ofta blir resultatet av attacken är att flera filer blir infekterade och skadlig kod läggs in på webbsidorna. Webbhotellet där hemsidan finns märker vanligtvis detta och stänger av hemsidan temporärt medans man får kämpa med att få tillbaka hemsidan utan all skadlig kod.

Tidskrävande och frustrerande minst sagt. Därför rekommenderar vi alla kunder att hålla sin webbplats uppdaterad, oavsett om dom gör det själva eller låter oss göra det åt dem.

Vi hjälper er med krångliga uppdateringar och håller hemsidan aktuell och säker.

Kontakta oss

Vad ingår i serviceavtalet och är det någon bindningstid?

Om ni bestämmer er för att det här med att uppdatera hemsidan är inget som ni varken kan, vill eller har tid med så hjälper vi er gärna! Våra serviceavtal löper på utan bindningstid, ni betalar bara för den service som redan utförts och ni kan när som helst säga upp underhållet. Ni väljer mellan månadsvis eller varannan månads serviceintervall och nedan ser ni vad som ingår i serviceavtalet.

 • Kontroll av webbplatsen, WordPress m.m.
 • Uppdatering av WordPress till senaste version
 • Uppdatering av samtliga Tillägg till senaste version
 • Uppdatering av WordPress-Tema till senaste version
 • Korrigering av design och layout efter uppdatering
 • Test och kontroll efter uppdatering

Förutom ovan ingår även support i form av att ni kan maila frågor kring er hemsida till oss. Ni kanske undrar hur ni kan förbättra er sökoptimering eller t ex vill bolla idéer kring en ny landningssida?

Skicka oss ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande kring serviceavtal och uppdateringar av hemsidan? Eller kanske önskar förnya er befintliga hemsida alternativt bygga en helt ny modern hemsida? Oavsett är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

  Information om varför det är viktigt att uppdatera hemsidan med senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna

  Det är som sagt mycket viktigt att man håller sin webbplats uppdaterad med senaste funktions- och säkerhetsuppdateringarna, dock är det många som missar detta och tror att hemsidan sköter detta av sig självt. Därför erbjuder vi prisvärda serviceavtal för alla som har en hemsida i WordPress, oavsett om vi byggt webbplatsen eller inte. Nedanför kan du som är intresserad av uppdateringar och säkerhet läsa mer om varför detta är bra att prioritera.

  Att upprätthålla en aktiv och välfungerande webbplats kräver mer än bara estetiskt tilltalande design och informativt innehåll. En kritisk aspekt som ofta förbises är att hålla webbplatsen uppdaterad med de senaste funktionerna och säkerhetsförbättringarna. Här är varför detta är så avgörande:

  1. Säkerheten först: En av de mest brådskande anledningarna till att uppdatera din webbplats är säkerheten. Internet är fullt av potentiella hot, från skadlig kod till attacker som riktar sig mot sårbara webbplatser. Genom att regelbundet uppdatera din webbplattform och dess komponenter minskar du risken för att drabbas av cyberattacker och dataintrång. Dessutom visar du dina besökare att deras säkerhet och integritet är av högsta prioritet.
  2. Förbättrad prestanda: Genom att hålla din webbplats uppdaterad med de senaste funktionerna och optimeringarna kan du säkerställa att den levererar en smidig och effektiv användarupplevelse. Detta inkluderar snabbare laddningstider, bättre responsivitet och enklare navigering, vilket i sin tur kan öka både besökarnas engagemang och din hemsidas trovärdighet.
  3. Kompatibilitet och tillgänglighet: Webbtekniken utvecklas snabbt, och äldre webbplattformar och mjukvaruversioner kan bli inkompatibla med nya webbläsare och enheter. Genom att regelbundet uppdatera din webbplats kan du säkerställa att den är kompatibel med de senaste tekniska standarderna och att den kan nå en bredare publik oavsett vilken enhet eller webbläsare de använder.
  4. SEO-Fördelar: Sökmotorer som Google och Bing värderar webbplatser som är uppdaterade och säkra högre i sina sökresultat. Genom att kontinuerligt uppdatera din webbplats visar du att den är aktiv och relevant, vilket kan leda till förbättrad synlighet och ökad organisk trafik till din webbplats.
  5. Långsiktig hållbarhet: Att investera tid och resurser i att uppdatera din webbplats är inte bara en kortvarig åtgärd utan en investering i dess långsiktiga hållbarhet och framgång. Genom att hålla jämna steg med de senaste trenderna och tekniska framstegen kan du säkerställa att din webbplats förblir relevant och konkurrenskraftig i den snabbt föränderliga digitala miljön.

  Sammanfattningsvis kan man säga att uppdatera din webbplats med senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna är en nödvändig åtgärd för att säkerställa dess säkerhet, prestanda, kompatibilitet och långsiktiga framgång online. Här hittar ni ytterligare information och guider för WordPress CMS.

  Close Menu

  Om oss

  Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.