Skip to main content
Kundcase
Evema
Mikroskop för att titta på asbestprover

Ny hemsida i WordPress | 13 sidor

Vårt uppdrag

Evema önskade modernisera sin hemsida och kravställningen var att nya sajten skulle vara snabb, modern, mobilanpassad och byggd i WordPress CMS. Hemsidan skulle innehålla en hel del innehåll, flera CTA:er (Call to action-element), kontaktformulär och en sektion med recensioner.

Om Evema Miljö & Kemi AB

Evema är ett familjeägt kunskapsföretag inom området Analys, Miljö- och Kemi. De analyserar asbestprover till såväl privatpersoner som företag. Företagets kontor och laboratorium finns i Täby, strax utanför Stockholm, och startades 1994 av Eva-Marie Nydahl.

Besök webbplatsen

#0c7d9c

#fc634a

#6d6d6d

Vit modern laptop som visar upp en hemsida som del av ett kundcase för webbyrå

Vi har anlitat Digit 4 Consulting för 2 nya WordPress hemsidor och är väldigt nöjda. Allting sköttes proffsigt och smidigt på distans. De är väldigt flexibla och kommer med mycket bra idéer. Vi kan varmt rekommendera dem.

Evema Miljö & Kemi ABAndreas Nydahl

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.