Skip to main content
Ny hemsida till bra pris!

Behöver ert företag en ny modern hemsida?

Är du intresserad av en ny modern hemsida? Vi bygger hemsidor i WordPress till bra priser! Vi har lång erfarenhet av att skapa och designa webbplatser och ser varje nytt kundprojekt som unikt. På den här sidan kan du läsa mer om vår enkla process vi använder när vi tar fram nya hemsidor. Du hittar även en enkel frågor & svar sektion för dom mest förekommande frågorna då det kommer till att bygga en ny webbplats. Låter det här intressant så får du gärna kontakta oss för mer information eller offert.

WordPress CMS

Vi bygger alltid nya hemsidor i WordPress vilket är världens största och mest populära CMS system. Ungefär en tredjedel av alla världens hemsidor använder idag WordPress som plattform och det ger en väldigt bra och oberoende grund för din nya webbplats.

Responsiv design

Självklart bygger vi hemsidan med mobilvänlig design. Det innebär att webbsidan automatiskt anpassar sig efter enheten man surfar på; dator, surfplatta eller mobiltelefon. Förutom att detta ger en klart bättre användarupplevelse hjälper det även hemsidans ranking i sökresultaten.

Snabba laddtider

Det är viktigt att hemsidan är snabb och även om det är flera faktorer som spelar in hur snabb en webbplats är så bygger vi alltid våra hemsidor med högklassiga WordPress-teman samt minimerar filstorleken på bilder m.m. Det är också viktigt vilket webbhotell man har hemsidan på.

Grafiskt redigeringsverktyg

Du kan givetvis administrera och redigera din nya hemsida själv. Med en kombination av WordPress och ett premium redigeringstillägg (ingår utan extra kostnad) så är det enkelt att redigera texter, bilder, nyheter m.m. Önskar man hellre att vi sköter uppdatering och redigering så går det utmärkt.

Flera webbfönster visar exempel på en ny modern hemsida byggd i WordPress CMS, som del av ett kundcase för en webbyrå.

Superproffsig, bra att förklara för oss och snabb hjälp för att få vår hemsida tydlig och kundvänlig!

Laisings Dansinstitutlaisings.se
Kontakta oss

Vår enkla process för att bygga en ny hemsida

1

Förstudie

Vi börjar med en avstämning för att ta reda på vad ni vill att nya hemsidan ska innehålla. Vi går igenom önskemål, krav, vision, ert varumärke och vad ni önskar uppnå med hemsidan.
2

Design, färger, textinnehåll

Vi tar fram förslag på designteman, går igenom färger samt textinnehåll. Sedan börjar vi installera och bygga nya hemsidan.
3

Ett första designförslag

En första version av hemsidan är klar och vi gör en avstämning kring sidor, layout, texter och bilder. Ni kompletterar med textändringar och de bilder ni önskar använda, alternativt hjälper vi er att ta fram bilder. Vi pratar även om den grundläggande sökmotoroptimeringen (SEO) som ingår.
4

Hemsidan färdigställs

Vi har en ny version klar där ni får chansen att göra dom sista ändringarna eller kompletteringar. Vi testar sedan webbplatsen och ser till att den är responsiv och att formulär och länkar fungerar som de ska.
5

Publicering av nya hemsidan

Efter korrigeringsrundor och finslipning av texter, bilder m.m. så är nu nya hemsidan färdig och redo att lanseras. Vi diskuterar även hur ni önskar göra med framtida uppdateringar och eventuellt serviceavtal.
Kontakta oss för prisuppgift

Skicka oss ett meddelande

Är ni i behov av en ny modern hemsida till företaget? Alternativt kanske önskar att förnya eller bygga ut er nuvarande webbplats? Kontakta oss gärna oavsett vilken förändring ni önskar få till så försöker vi hjälpa er på vägen. Skicka ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.

  Vanliga frågor om hemsidor

  Vad kostar en ny hemsida?

  Det finns inget rakt svar på den frågan eftersom det beror mycket på vilka önskemål och krav man har samt hur stor webbplatsen ska vara. Men våra hemsidor börjar från 9500 kr för en enklare hemsida och 14500 kr för en lite större hemsida som innehåller upp till 10 sidor. Här kan ni läsa mer om vår process för nya hemsidor.

  Är hemsidan anpassad för mobiler och surfplattor?

  Ja! Vi bygger alltid våra hemsidor med så kallad responsiv design vilket innebär att webbsidorna anpassar sig efter skärmens storlek.

  Ingår sökmotoroptimering i priset?

  Det ingår alltid grundläggande sökmotoroptimering när vi bygger en ny hemsida i WordPress. Men då sökmotoroptimering (SEO) nästan kan vara hur omfattande som helst är det viktigt att man lägger upp en plan och ambition för sitt SEO-arbete. Vi går igenom detta mer i detalj i början av projektet.

  Läs mer om våra SEO-tjänster

  Önskar ni optimera webbplatsen ytterligare för att hamna högre upp i sökmotorernas resultat, erbjuder vi olika tilläggstjänster för att anpassa hemsidan bättre.

  Hur lång tid tar det innan nya hemsidan är klar?

  Beroende på nya webbplatsens storlek brukar vi säga att det tar cirka två till fyra veckor från det att vi fått inloggning och tillsammans gått igenom önskemål samt valt WordPress-tema att utgå från. Vi ger alltid ett ungefärligt tidsestimat efter att vi accepterat uppdraget och genomfört förstudien med er. Om ni har en specifik deadline kommer vi direkt kunna säga om vi kan nå den eller inte, innan vi påbörjar projektet.

  Är det något vi behöver förbereda innan ni kan bygga hemsidan?

  Det är egentligen inte så mycket ni behöver förbereda innan vi påbörjar projektet. Det vi önskar veta är omfattningen av hemsidan, både för att kunna avgöra om det är ett projekt vi kan utföra och att vi kan beräkna tidplan. Vi vill även veta om det är några speciella önskemål eller krav ni har på webbplatsen som även det kan påverka tidplan och pris. De första textversionerna skickas till oss under första veckan av projektet medans logotyp och bilder kan inkomma under vecka två.

  Kan vi uppdatera och redigera hemsidan själva?

  Absolut! Så snart hemsidan är publicerad och projektet avslutat får ni åtkomst till WordPress där ni själva kan redigera texter, uppdatera bilder m.m. Det ingår alltid ett premium redigeringsverktyg med grafiskt gränssnitt när vi bygger nya hemsidor. Det innebär att ni inte behöver använda HTML eller skriva någon kod för att uppdatera er hemsida. Men om ni önskar att vi framöver sköter alla uppdateringar så är det inget problem och något vi gärna bistår med.

  Vem utför funktions- och säkerhetsuppdateringar av hemsidan?

  Det är viktigt att ni inte glömmer att uppdatera er hemsida med dom viktiga funktions- och säkerhetsuppdateringarna som kommer regelbundet, ofta varje vecka. Ni kan välja mellan att göra detta själva eller om ni hellre önskar hoppa på något av våra prisvärda servicepaket. Förutom att vi kan uppdatera innehåll som text, bilder och layout så erbjuder vi även serviceavtal avseende support samt funktions- och säkerhetsuppdateringar för WordPress, Tillägg och Tema. Vi informerar alltid om våra serviceavtal i slutet av projektet och det är helt valfritt om ni vill sköta de här uppdateringarna själva eller om ni önskar att vi gör det åt er.

  Läs mer om underhåll och serviceavtal

  Här kan ni läsa mer om våra serviceavtal och varför det är så viktigt att hålla sin hemsida uppdaterad.

  En mobiltelefon visar upp en ny modern hemsida som är responsiv

  Låt vår långa erfarenhet av WordPress och webbdesign skapa er en ny modern hemsida

  Välkommen till Digit 4 Consulting – din partner för moderna och prisvärda hemsidor i WordPress! Som en liten men personlig webbyrå strävar vi efter att skapa webblösningar som inte bara imponerar, utan också levererar resultat. Med fokus på kundens behov och önskemål, skräddarsyr vi varje webbprojekt för att passa din unika vision och målbild. Låt oss skapa er en ny modern hemsida i WordPress!

  Varför välja oss? Här är några fördelar med att samarbeta med vår webbyrå:

  1. Personlig service: Hos oss är du inte bara en kund i mängden. Vi tar oss tid att lyssna på dina idéer och önskemål för att sedan skapa en ny modern hemsida som verkligen representerar dig och din verksamhet.
  2. Expertis i WordPress: Med vår djupa kunskap och erfarenhet av WordPress-plattformen, levererar vi hemsidor som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också användarvänliga och lätthanterliga.
  3. Modern design: Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste designtrenderna och teknikerna för att säkerställa att din hemsida står ut i den digitala världen. Oavsett om du behöver en lite mindre minimalistisk hemsida eller en större webbplats med många sidor, kan vi skapa det åt dig.
  4. Prisvärdhet: Vi förstår vikten av att hålla sig inom budgeten. Med konkurrenskraftiga priser och transparenta prissättningar, strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten.
  5. Support och service: Efter att hemsidan är byggd och lanserad så överger vi dig inte till att göra alla komplexa uppdateringar själv. Du får alltid chansen att hoppa på ett av våra prisvärda serviceavtal som täcker alla funktions- och säkerhetsuppdateringar som kommer varje vecka och månad.

  Är du redo att ta nästa steg för din digitala närvaro? Kontakta oss för att diskutera dina webbprojekt och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision online!

  Lyft ditt företag online med professionell webbdesign och en ny modern hemsida som står ut från mängden

  Vår webbyrå är experter på att skapa professionella webbplatser för företag, och vi är här för att hjälpa dig att göra din digitala närvaro så imponerande som möjligt. Med vår djupa kunskap och erfarenhet inom webbdesign för företag, kan vi hjälpa till att förverkliga din vision och skapa en ny modern hemsida som speglar ditt varumärke och lockar kunder.

  Vi förstår vikten av att ha en ny modern hemsida, som dessutom fungerar bra på mobilen. Därför använder vi oss av den senaste tekniken och designtrenderna för att skapa en användarvänlig och attraktiv webbplats som inte bara lockar besökare utan också omvandlar dem till kunder. Oavsett om du behöver en ny modern hemsida till ditt företag eller en mer kreativ och livlig webbplats till er förening, kan vi skapa ett projekt som passar just dina behov och mål.

  Är det företag i behov av en ny modern hemsida? Tveka inte att kontakta oss.

  Med vår långa erfarenhet av WordPress kan du lita på att du får en högkvalitativ och pålitlig hemsida som fungerar sömlöst på alla enheter och skärmstorlekar. Vi fokuserar inte bara på att skapa en estetiskt tilltalande webbplats, utan också på att optimera den för att ranka högt på sökmotorer och locka trafik till din verksamhet.

  Låt oss ta hand om skapandet av din nya hemsida så du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Kontakta oss idag för att komma igång med ditt webbprojekt!

  Close Menu

  Om oss

  Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.