Skip to main content
Kort om oss

Om Digit 4 Consulting

Digit 4 Consulting är ett familjedrivet företag där jag, Andreas, är den som framförallt arbetar med att ta fram nya hemsidor i WordPress. Förutom att vi bygger nytt så underhåller och uppdaterar vi även befintliga webbplatser med allt från text- och bildändringar till skapande av nya landningssidor m.m. Som kund hos oss kan du alltid förvänta dig en mycket hög kvalitet och service!

Kundnöjdhet & service

Förutom att vi bygger nya webbplatser i WordPress så erbjuder vi också tjänster som SEO (sökmotoroptimering) och service & underhåll av hemsidor. Det sistnämnda är för att regelbundet uppdatera webbplatsen med de viktiga funktions- och säkerhetsuppdateringarna i WordPress, vilket många annars glömmer eller inte vet hur man gör.

Min bakgrund finns inom IT och då framförallt webb och e-handel som jag nu arbetat med i cirka 25 år. Jag har jobbat inom flera olika branscher så som telekom, flyg, IT-säkerhet samt bygg- och infrastruktur. Webbdesign, e-handel och framförallt den kreativa processen i att skapa nya hemsidor är det jag brinner mest för. Idag driver vi företaget vid sidan av våra ”vanliga” arbeten, där jag arbetar som E-Commerce manager och bl.a. ansvarar för utveckling av funktioner, innehåll och konvertering i vår e-handelslösning. Detta innebär att vi noggrant väljer uppdrag och endast tar projekt som vi vet att vi hinner med – kundnöjdheten är det viktigaste för oss!

Om ert företag har en lite äldre hemsida och är i behov av en ny så hjälper vi gärna till! Kontakta oss om du har en fråga eller önskar prisuppgift på någon av våra tjänster.

Vår vision är att erbjuda mindre och medelstora företag och organisationer moderna och prisvärda hemsidor i WordPress.

Close Menu

Om oss

Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.