Skip to main content
Kundcase
Brunmåla Smådjursklinik

Ny hemsida i WordPress | 9 sidor

Vårt uppdrag

Brunmåla Hästklinik är en trogen kund till Digit 4 Consulting och därför vart vi extra glada att få förtroendet att även skapa en ny hemsida till nyöppnade Brunmåla Smådjursklinik. Webbplatsen skulle gå i samma anda som hästkliniken och använda liknande designelement. Det var viktigt att hemsidan var informativ och telefonnummer, bokning och kontaktuppgifter skulle vara enkla att hitta. Webbplatsen som består av cirka 10 sidor innehåller bl.a. bokningssida, behandlingar samt flertalet innehållssidor kring olika tips & råd för ditt husdjur.

Om Brunmåla Smådjursklinik

Brunmåla Smådjursklinik startades som en idé mellan tre vänner. Varför inte erbjuda hund- och kattägare samma fina vård som Brunmåla hästklinik har blivit kända för att leverera? Syftet med verksamheten är att skapa en klinik som genomsyras av det personliga – både i mötet med djurägaren, men också att det ska vara en lugn och trygg plats för djuren att komma till.

Besök webbplatsen

#90aa82

#674436

#f6f6f6

White Laptop Mockup showing website for animal care

Intresserad av en ny hemsida? Kontakta oss gärna!

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.