Ny hemsida

Vi bygger moderna, stabila och responsiva hemsidor i WordPress. Är du småföretagare och behöver en ny hemsida? Kontakta oss gärna för offert.

Ny hemsida till ert företag?

Vi erbjuder nya hemsidor till bra priser. Vi vänder oss framförallt till mindre eller nystartade företag som behöver synas bättre på internet. Kanske har du en lite äldre utdaterad hemsida och vill investera i en ny modern webbplats? Vi bygger alltid våra hemsidor i WordPress CMS vilket är världens största och mest populära CMS system. Ungefär hälften av världens alla hemsidor använder idag WordPress CMS, läs gärna lite mer om det här. Vi bygger också alltid våra hemsidor med så kallad responsiv design, vilket innebär att sidan anpassar sig med automatik efter vilken enhet som dina besökare surfar in på (dator, surfplatta eller mobiltelefon). Här kan du läsa mer om responsiv design.

Digit4-image-2
Digit4-image-4

Vad ingår i framtagandet av nya hemsidan?

Vad som ingår bestämmer du som kund, vi har ett antal färdiga paketlösningar där man får en bra uppfattning om hur prisbilden ligger och kanske även kan ge en idé om vad den nya hemsidan ska innehålla, samt vilken vision och mål man har kring nya webbplatsen. I alla paket ingår som sagt responsiv design, eftersom vi tycker att det är ett måste när man bygger en ny hemsida idag. Även grundläggande sökmotoroptimering är ett ”måste” enligt oss och därför ingår det också. Vill man sedan utöka med mer SEO för att hamna högre upp i sökresultaten på till exempel Google, kan ni här läsa mer om vad vi kan erbjuda för tjänster inom sökoptimering. Övrigt som ingår är installation av WordPress, designtema (vi har cirka 400 st. att välja mellan), ett grafiskt uppdateringsverktyg, kontaktsida med formulär, minst 5 undersidor (alternativt en ”one-pager” som motsvarar detta), korrigeringsrundor, test och publicering givetvis. Om ni sedan önskar bistår vi gärna med inköp av bilder, införskaffande av logo och/eller registrering av domän.

Hur går det till när vi skapar en ny hemsida?

Vi använder oss av en strukturerad och enkel process vid framtagande av en ny hemsida. Vi börjar alltid med en förstudie där vi tillsammans går igenom kraven för nya hemsidan, visionen samt information kring företaget och budskapet ni vill förmedla. Sedan tar vi fram olika förslag för design och layout samt kommer överens om vilka sidor och funktionalitet som hemsidan ska innehålla och efter det börjar vi bygga nya hemsidan. Här nedanför kan du läsa mer om processen och dom olika stegen lite mer ingående.

Förstudie – vad ska nya hemsidan innehålla?

Vi börjar med en avstämning, oftast via telefon och/eller e-post. Vi går igenom önskemål, krav, vision samt information om företaget och budskap ni önskar förmedla.

Val av design, layout och basfärger

Vi tar sedan fram ett antal lämpliga designteman som förslag till er. Ni väljer den ni tycker passar bäst, alternativt tar vi fram fler förslag. Sedan börjar vi skapa nya hemsidan i WordPress.

Vi går igenom grundläggande SEO

Vi går igenom grundläggande sökmotoroptimeringen och vi ger lite tips om vad ni ska tänka på innan ni sammanställer texterna.

Texter & bilder till nya hemsidan

Medans vi installerar och bygger upp layouten så sammanställer och mailar ni texter. Det ingår alltid ett antal professionella bilder som vi tillsammans väljer ut så att dom passar både företagets profil samt hemsidans design.

Första versionen klar

Nu är en första version färdig och vi gör en snabb avstämning och eventuell korrigering av layout, texter och bilder.

En andra version klar

Efter ytterligare korrigering av text, bilder, layout m.m. är en andra version klar. Vi gör en sista avstämning och eventuellt ytterligare korrigeringar av text och bilder.

Genomgång och tester

Vi går igenom alla sidor en sista gång och testar responsivitet för mobil och surfplatta samt funktionalitet som formulär och liknande.

Publicering

Efter korrigeringsrundor och finslipning av texter, bilder m.m. så är nu nya hemsidan redo att lanseras. Vi publicerar nya hemsidan.

Service och uppdateringar

Efter lansering av nya hemsidan erbjuder vi service och underhåll för dom som inte önskar sköta det själva. Det är oerhört viktigt, särskilt med WordPress CMS, att hålla hemsidan kontinuerligt uppdaterad. Servicen inkluderar alltid uppdatering av WordPress, uppdateringar av plugins samt senaste versionen av designtemat. Via knappen nedan kan ni läsa mer om våra servicepaket och varför det är så viktigt att hålla hemsidan uppdaterad med senaste versionerna.

Digit4-image
Vi vill alltid ha nöjda kunder och ser därför varje nytt projekt som unikt och lägger lite extra tid på att det ska bli så bra som möjligt för dig.