Skip to main content
Kundcase
Granit & Gravyr

Ny hemsida i WordPress | 7 sidor

Vårt uppdrag

AB Granit & Gravyr var i behov att uppdatera sin hemsida avseende ny text och bilder men även vad gäller strukturen på texten samt implementera en cookie bar och integritetspolicysida. Så i vårt uppdrag här ingick mestadels text- och bilduppdateringar samt att vi tar hand om service & uppdateringar avseende WordPress, tema och tilläggen.

Om Granit & Gravyr

Granit & Gravyr drivs och ägs av Roy Högdahl och Liisa Högdahl som familjeföretag. De finns i Haninge kommun i Tungelsta. Där har de sitt stenhuggeri och utställning. Granit & Gravyr formar och designar gravstenar efter kundens önskemål. De graverar även i offentliga miljöer, samt i privata hem såsom grindstolpar eller dylikt.

Besök webbplatsen

#174f27

#0b9951

#494949

Är du intresserad av en ny hemsida? Kontakta oss!

Oavsett om du är intresserad av att förnya er befintliga eller bygga en ny hemsida, eller kanske önskar teckna serviceavtal för uppdateringar är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

    Se andra kundcase

    Här hittar du fler kunduppdrag och hemsidor av olika storlek som vi byggt i WordPress.

    Close Menu

    Om oss

    Vi är en personlig webbbyrå specialiserad på att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar tillsammans med våra kunder och ser varje projekt som unikt.