WordPressbyrå i Täby – vi skapar och designar nya hemsidor till företag och privatpersoner

WordPress är den populäraste och kanske mest välkända plattformen för webbplatser idag. Cirka 60 miljoner personer världen över använder WordPress som grund, det är över 30% av alla sidor på nätet. Allt från egna bloggar till några av världens största webbplatser har valt WordPress. Vi är en WordPressbyrå med lång erfarenhet av att skapa moderna, responsiva hemsidor i WordPress. Vi finns i Täby, Stockholm men jobbar över hela Sverige. Varmt välkommen att kontakta oss om ni är ute efter en ny hemsida i WordPress.

Digit 4 – En WordPressbyrå i Täby, Stockholm

Vi är som sagt en WordPressbyrå belägen i norra Stockholm, närmare bestämt Täby. Vi har lång erfarenhet av att skapa moderna hemsidor anpassade för olika skärmar, så som dator, mobil, surfplatta. Att hemsidan anpassas automatiskt till olika skärmstorlekar kallas att sidan är responsiv, mer om detta kan du läsa om här. Vi arbetar mestadels med att ta fram nya hemsidor till lite mindre företag snarare än stora organisationer. Vi ser självklart varje projekt som unikt och är mycket måna om att du som kund är helt nöjd när uppdraget är klart och nya hemsidan är publicerad. Vi erbjuder givetvis service/förvaltning av nya hemsidan efter att sidan är klar om så önskas. Här kan du läsa mer om vår process för att ta fram nya hemsidor i WordPress. Vi erbjuder även andra tjänster så som exempelvis sökmotoroptimering (SEO), inköp av bilder, uppdateringar av befintliga hemsidor eller statistikrapporter från Google Analytics.

Vad är så bra med WordPress?

Vackra teman, kraftfulla funktioner och full frihet att bygga precis så som man vill ha det är några av anledningarna, tycker vi. Tillsammans med cirka 45 000 tilläggsprogram uppnår man väldigt bra flexibilitet och får oändliga möjligheter. WordPress är världens i särklass största webbverktyg för att skapa webbplatser och genom att bygga i WordPress så ”framtidssäkrar” man hemsidan så gott det går, förutsatt att man håller den uppdaterad givetvis. WordPress har idag ett stort fungerande ekosystem i form av ett ständigt växande antal av designmallar, plugins och annan ny funktionalitet och kompabilitet. Dessutom uppdateras WordPress plattformen ofta för att säkerställa att de alltid ligger i framkant gällande säkerhet och webbstandarder med mera. Att bygga hemsidor med WordPress ger således en bra ”garanti” för att ens hemsida och webbplats får en så lång livscykel som möjligt och dessutom relativt enkelt kan förnyas och förbättras under resans gång. Allt under förutsättning att man håller hemsidan uppdaterad vad gäller WordPress, plugins och designtema. Här kan du läsa mer om vår process när vi tar fram nya hemsidor samt underhåll/förvaltning och andra tjänster.

Underhåll och service av hemsidan

Vi erbjuder service och underhåll av WordPress-hemsidor för dom som inte önskar sköta detta själva. Det är väldigt viktigt att hålla hemsidan kontinuerligt uppdaterad. Många WordPress-sidor utsätts varje månad för diverse virus och hackerattacker där sidan och i värsta fall databasen blir korrupt. Det brukar vanligtvis vara tidskrävande och kostsamt att rädda en hemsida som drabbats av sådant och därför är det så viktigt att kontinuerligt underhålla sin hemsida så att WordPress, alla plugins samt WordPress-temat är uppdaterat till senaste versionerna. Kontakta oss gärna för mer information och prisförslag.

Designteman

Vi erbjuder i dagsläget över 350 olika designteman! Det finns i princip något för alla typer av hemsidor, branscher eller inriktningar. Att man bygger efter ett tema innebär för vår del att vi börjar med att välja ut ett antal teman som vi tycker skulle passa bra utifrån den information vi fått från er angående bransch, företagsprofil med mera.  När ni sedan hittat ett tema som ni i grunden tycker om och som ni tycker ser bra ut så går vi vidare med detta. Utifrån designtemat börjar vi sedan bygga upp webbsidorna och oftast ändrar vi en hel del i layout, färger och andra grafiska element så att sidan blir unik och att det passar just ert företag så bra som möjligt. I slutändan ser man att nya hemsidan är byggd efter mallen/designtemat men får alltid en helt egen känsla och design. För vår del tycker vi att detta är det överlägset bästa och mest effektiva sättet att bygga nya hemsidor på och i dagsläget gör dom flesta byråer likadant. Att bygga allt från grunden tar mycket längre tid och blir därför alltid dyrare för kunden i slutändan. Väljer man ett tema som uppdateras kontinuerligt är man även bättre rustad för framtiden och riskerar inte att koden blir inaktuell samtidigt som man minimerar risken att bli utsatt för virus eller andra attacker. Här kan du läsa mer om WordPress designteman.

Administrationsverktyg (Page builder)

Med WordPress som CMS (Content Management System) får du en stabil och säker plattform samtidigt som du får en modern och snabb hemsida. Vi installerar dessutom alltid ett tillägg, WPBakery Page Builder, som gör att du enkelt kan administrera hemsidan grafiskt utan att behöva kunna programmera (värde cirka $50). Det här är ett otroligt bra och kraftfullt tillägg som över 2 miljoner använder i dagsläget, vilket gör att det ständigt uppdateras och förbättras. Med WPBakery Page Builder kan man enkelt uppdatera sina texter och bilder grafiskt, bland annat genom så kallad drag and drop teknik. Alternativt så lämnar man över allt sådant till oss och så uppdaterar vi hemsidan åt er, det saknas i alla fall inte valmöjligheter med WordPress och WPBakery Page Builder. Vi är en WordPressbyrå i Täby men arbetar över hela landet, vi är specialiserade på hemsidor i WordPress och även underhåll och förvaltning inom olika intervall. Varmt välkomna att kontakta oss om ni är intresserad av en ny modern hemsida i WordPress.