Digitala tjänster som vi erbjuder företag

Här har ni möjlighet att läsa mer om vilka digitala tjänster vi erbjuder företag. Tjänsterna är framförallt kopplade till webbplatser skapade i WordPress då det är det vi är specialiserade på.
ny-hemsida-foretag-wordpress-webbdesign

Ny hemsida till ert företag?

Vi erbjuder moderna hemsidor till bra priser och vänder oss framförallt till mindre eller nystartade företag som vill synas bättre på internet. Digit 4 är en WordPressbyrå i Täby som bygger moderna och snabba webbplatser med så kallad responsiv teknik, vilket innebär att hemsidan anpassar sig automatiskt för mobiltelefon eller dator. Är ert företag i behov av en ny hemsida? Här kan du läsa mer om vår enkla process när vi skapar nya webbplatser i WordPress.

underhall-forvaltning-service-hemsida-wordpress

Förvaltning och support av hemsidor

Vi har tagit fram förmånliga servicepaket för dig som inte önskar, har tid eller kanske kunskapen att uppdatera WordPress, tema och plugins regelbundet. Det är väldigt viktigt att hålla sin nya hemsida uppdaterad, dels eftersom sökmotorerna rankar uppdaterade webbplatser högre, men också på grund av säkerhets- och prestandaskäl. Vi erbjuder prisvärda paket för underhåll av din nya webbplats. Här kan du läsa mer om varför du bör uppdatera webbplatsen samt se våra priser.

seo-sokmotoroptimering-googleoptimering-vara-tjanster

Sökmotoroptimering

Vad innebär egentligen att optimera sin webbplats? Vi har sammanfattat det viktigaste på den här sidan och har även med tips om vad ni själva kan göra samt vad vi erbjuder för tjänster inom SEO. Vi kan verkligen rekommendera att alltid lägga tid på en grundläggande sökmotoroptimering på sin webbplats  På så vis blir det betydligt lättare att nå fler besökare och förhoppningsvis även fler nya kunder. Vi hjälper er med att hitta en bra balans och gör er hemsida relevant och användarvänlig.

digit4-våra-tjänster-inköp-av-bilder

Inköp av professionella bilder

Vid framtagande av en ny hemsida så kan det vara bra att köpa in ett antal professionella bilder. Sedan kan man självklart komplettera med egna bilder också. Vi hjälper gärna till med både val och inköp av bilder då det kan vara en del att tänka på för att bilderna ska passa bra både till dator, surfplatta och mobiltelefoner samt även hemsidans färgton m.m. Det är även bra att då och då byta ut lite bilder på hemsidan, på så sätt undviker man att sidan känns statisk och blir istället mer levande.

google-analytics-hemsida-wordpress

Google Analytics rapporter

Vi erbjuder alltid gratis koppling av hemsidan till Google Analytics. Det enda du som kund behöver göra är att skapa ett konto hos Google Analytics. Önskar ni hjälp med detta så bistår vi givetvis. Om man önskar få färdiga rapporter mailade till sig varje månad eller kvartal så är det något vi erbjuder våra kunder. Vi sätter upp viktiga mätvärden och grafer vilket gör det enkelt att se trender och utveckling för hemsidan.

ny-logotyp-hemsida-företag

Framtagande av logotyp och dokumentmallar

Om du som kund önskar hjälp med att ta fram eller köpa in en ny logotyp till företaget så hjälper vi självklart till med det. Vi går tillsammans igenom önskemål och sedan tar vi fram ett antal förslag som du kan välja mellan. Vi kan även skapa färdiga offert- och fakturamallar om så önskas. Kontakta oss gärna för mer information.