Ny hemsida i WordPress

Är du i behov av en ny hemsida? Vi bygger moderna, funktionella och responsiva hemsidor i WordPress. Vi har lång erfarenhet av att skapa och designa hemsidor och ser varje kundprojekt som unikt. Kontakta oss gärna om du önskar mer information eller en offert.

Hur går det till när vi skapar en ny hemsida i WordPress?

Önskar du dig en ny hemsida i WordPress som fungerar lika bra för mobiltelefon som dator? Vi använder oss av en strukturerad och enkel process vid framtagande av en ny hemsida. Vi börjar alltid med en kortare förstudie där vi tillsammans går igenom önskemål och krav för nya webbplatsen. Ni berättar lite om ert företag, affärsidé, vision samt budskap ni önskar förmedla till era besökare och kunder. Vi tar sedan fram olika designförslag samt kommer överens om vilka sidor och vilken funktionalitet som nya hemsidan ska innehålla. Sedan börjar vi bygga nya hemsidan i WordPress. Nedan kan du läsa mer om processen och dom olika stegen lite mer ingående.

Förstudie – vad ska nya hemsidan innehålla?

Vi börjar med en avstämning, oftast via telefon och/eller e-post. Vi går igenom önskemål, krav, vision samt information om företaget och budskap ni önskar förmedla.

Val av design, layout och basfärger

Vi tar sedan fram ett antal lämpliga designteman som förslag till er. Ni väljer den ni tycker passar bäst, alternativt tar vi fram fler förslag. Sedan börjar vi skapa nya hemsidan i WordPress.

Vi går igenom grundläggande SEO

Vi går igenom grundläggande sökmotoroptimering och ger tips om vad ni ska tänka på när ni sammanställer text, rubriker m.m.

Texter & bilder till nya hemsidan

Medans vi installerar och bygger upp layouten så sammanställer och mailar ni texter. Det ingår alltid ett antal professionella bilder som vi tillsammans väljer ut så att dom passar både företagets profil samt hemsidans design.

Första versionen klar

En första version av hemsidan är klar och vi gör en snabb avstämning kring layout, texter och bilder.

Nya hemsidan färdigställs

En korrigerad version är klar. Vi går igenom eventuellt ytterligare ändringar av texter/bilder och utför sedan ändringarna.

Genomgång och tester

Vi går igenom alla sidor en sista gång och testar responsivitet för mobil samt funktionalitet som t.ex. formulär.

Publicering

Efter korrigeringsrundor och finslipning av texter, bilder m.m. så är nu nya hemsidan färdig och redo att lanseras. Dags för publicering.

Ny hemsida till ert företag?

Vi erbjuder nya hemsidor till bra priser. Vi vänder oss framförallt till mindre eller nystartade företag som behöver synas bättre på internet. Kanske har du en lite äldre utdaterad hemsida och vill investera i en ny modern webbplats? Vi bygger alltid våra hemsidor i WordPress CMS (Content Management System) vilket är världens största och mest populära CMS system. Ungefär 33% av alla världens hemsidor använder idag WordPress CMS. Vi bygger alla nya hemsidor med så kallad responsiv design, förenklat innebär det att webbsidan med automatik anpassar sig efter vilken enhet som dina besökare surfar in på (dator, surfplatta eller mobiltelefon). Förutom att responsiv design är trevligt för besökaren hjälper det även hemsidans ranking i sökresultaten. Sökmotorerna, t ex Google, premierar webbplatser som använder sig av responsiv design i och med att dessa är mer användarvänliga.

Vad ingår när vi bygger en ny webbplats i WordPress?

Vad nya hemsidan ska innehålla bestämmer givetvis du som kund. Vi har några färdiga paketlösningar där man kan få en uppfattning om prisbild samt en idé om innehåll m.m. Det är bra om ni har en vision och ett mål för nya webbplatsen eftersom man då lättare kan anpassa innehållet att bli så relevant som möjligt. I alla paket ingår responsiv design eftersom vi tycker att det är ett måste när man bygger en ny hemsida idag. Även grundläggande sökmotoroptimering (SEO) ingår. Vill man sedan utöka med mer SEO för att hamna högre upp i sökresultaten, på t ex Google, erbjuder vi utökade tjänster inom SEO. Övrigt som ingår är bl.a. installation av WordPress, tema (vi har ca 400 designmallar att tillgå), ett grafiskt administrationsverktyg samt formulär.

Service och förvaltning av webbplatsen

Efter att nya hemsidan är publicerad erbjuder vi service och underhåll för dom som inte önskar sköta detta själv. Det är oerhört viktigt, särskilt med hemsidor skapade i WordPress, att hålla webbplatsen kontinuerligt uppdaterad. Om man inte underhåller sin hemsida innebär det ökad risk för diverse olika attacker (malware, virus med mera) och på sikt kommer dessutom sidan att hamna lägre i rankingen för sökmotorerna. Servicen inkluderar alltid uppdatering av WordPress, plugins samt designtemat till senaste version.

digit4-ny-hemsida-4
digit4-ny-hemsida-1
Vi vill alltid ha nöjda kunder och ser därför varje nytt projekt som unikt och lägger lite extra tid på att det ska bli så bra som möjligt för dig.